25 мая 2018 г., 23:46

На разсъмване - нека (да) се обичаме 

  Поэзия » Любовная
511 1 3

До лудост -

нека на разсъмване

да се обичаме.

До безпаметност

и до безумие -

нека на разсъмване

да се обичаме.

Пътищата си в едно да слеем

и душите си,

ей така -

до лудост,

до припадък -

да се обичаме на разсъмване.

До премръзване

и до разтопяване -

на разсъмване

нека (да) се обичаме.

И когато листата опадат;

И когато реките замръзнат;

И когато океаните пресъхнат;

И слънцето дори да залезе,

все така до лудост,

но по залез -

нека (да) се обичаме

 

 

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??