До лудост -
нека на разсъмване
да се обичаме.
До безпаметност
и до безумие -
нека на разсъмване
да се обичаме.
Пътищата си в едно да слеем
и душите си,
ей така -
до лудост,
до припадък -
да се обичаме на разсъмване.
До премръзване
и до разтопяване -
на разсъмване
нека (да) се обичаме.
И когато листата опадат;
И когато реките замръзнат;
И когато океаните пресъхнат;
И слънцето дори да залезе,
все така до лудост,
но по залез -
нека (да) се обичаме
© Todos los derechos reservados
Поздрави.