3 мая 2008 г., 16:27

На Самуел Бърн 

  Поэзия » Другая
607 0 2

Ах, колко върхове

си изкачил,

стаил дъха божествен

на скалата.

Във приказния свят

очи попил,

разпръснал стъпки в долината.

Изпълнен с ново чувство

и велик,

застанал върху снежни пирамиди.

Отдал се до безкрайност в

този миг,

чак арфа във сърцето да засвири.

 

© Дарина Дякова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??