3.05.2008 г., 16:27 ч.

На Самуел Бърн 

  Поезия » Друга
605 0 2

Ах, колко върхове

си изкачил,

стаил дъха божествен

на скалата.

Във приказния свят

очи попил,

разпръснал стъпки в долината.

Изпълнен с ново чувство

и велик,

застанал върху снежни пирамиди.

Отдал се до безкрайност в

този миг,

чак арфа във сърцето да засвири.

 

© Дарина Дякова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??