Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.
16.12.2008
Спретнахме в селото една седянка,
момци и моми – всеки се довлече,
а най-подир дойде Иванка -
облечена, гримирана, със шарено елече.
Щом я видя Стоянчо, млада аджамия,
кат’ рипна, като скочи – право на хорото
и на Иванка като почна да намига,
чак ечемик взе че му излезе на окото.
Иванка, пък обаче, не пристана на Стуеня,
нал’ опитна била, момците знае,
а пък и силиконску злату крие в сутиеня,
как тъй Стуенчу аджамия да пристане?
Ни знай Стуеня как да пипа
Ивана под полата, густо да й стане,
ни от фелацио Стоян отбира,
да опустей таз млада аджамия.
Най взе подир Иванка, че подхвана
Стоила, дето всичко може, знае.
Той нея длъжен не остана,
набързо взе у тях Ивана да й „бае”!
© Erato Eratova Все права защищены
На места обаче се губи ритъма!
Може би съмвсем малко може да се коригира.
Като изключим това, доста се посмях