19 дек. 2010 г., 15:31

На тази, която отново 

  Поэзия » Другая
755 0 7

Не мислиш ли, че малко закъсня?
Не много. Само с две години.
Погребах Младостта и Любовта.
Разпръснах семената им в градината.

Полях ги със сълзи да порастат
и гербери изникнаха червени.
Опита се да вледениш и тях?
Не можеш да забиеш зъби в мене!

Това, което мина – съхраних
в кристалния ковчег на Самотата,
но ако разровиш, ще сгрешиш –
не съм от плът, от камък съм излята.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??