7 мар. 2010 г., 20:17

На влюбените ангели във плен 

  Поэзия » Любовная
568 0 1

На влюбените ангели във плен


Изящни ангели се будят в стаята

на стъкленото ми съзнание,

но устните ми вехнат - рози мраморни - 

от липсата на твоето ухание.

 

 

А любовта ми е палитра на художник - 

със страст и огън, с рани и сълзи,

обагрена във розово и синьо,

и в черно - бели ледени мечти.

 

 

Когато си наблизо, чувствам силата,

с която ме омайваш всеки ден,

но днес ще бъда аз бодливата -

на влюбените ангели във плен.

 

© Радосвета Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??