Надежда
Когато всичко се срива пред теб,
когато страданието е повече от волята за живот,
тогава остава надеждата.
Надеждата,
тя е онази малка светлинка,
сияеща в далечината на дълъг, тъмен тунел.
Тя е в усмивката на любящата дъщеря,
вярваща, че всичко ще бъде наред.
Тя е в песента на вятъра,
нашепващ нежно за пролетните дни.
Да,
надеждата, само тя остана.
© Вилс Все права защищены