28 февр. 2021 г., 10:11

Надежда 

  Поэзия
347 1 0


Слаб дух в отпаднало тяло
ежедневие напълно изнемощяло
дните бързат да избягат
тъжните спомени да надбягат.

 

Старостта отсреща мрачно стои
знаеща какво предстои
и аз безнадежно към нея вървя
и в шепа бъдещето си държа

© Борислав Стоянов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??