Слаб дух в отпаднало тяло
ежедневие напълно изнемощяло
дните бързат да избягат
тъжните спомени да надбягат.
Старостта отсреща мрачно стои
знаеща какво предстои
и аз безнадежно към нея вървя
и в шепа бъдещето си държа
© Борислав Стоянов Всички права запазени