17 янв. 2008 г., 21:45

Надежда 

  Поэзия » Любовная
635 0 2

Мислех, че всичко ще свърши... няма повече да страда моето сърце,

но защо пак пронизва ме тази болка, щом докоснат ме твоите ръце?!

Мислех, че няма повече да страдам и няма да проливам сълзи,

но всичко преобръща се в мен, щом видя твоите очи.

Надявах се, че няма допусна болка пак да завладее моята душа,

но кажи как... как да устоя? Та може ти да си моята съдба?

Може би ти си този, който ще преобърне света?

Може ти да си любовта?!

© Красимира Бакалова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Поздравявам те, от любовта понякога боли...
    Надявам се да си открила човека, който ще премахне всеки страх!
  • браво!страхотно!много ми харесва!добре казано!поздрав!
Предложения
: ??:??