17 ene 2008, 21:45

Надежда 

  Poesía » De amor
636 0 2

Мислех, че всичко ще свърши... няма повече да страда моето сърце,

но защо пак пронизва ме тази болка, щом докоснат ме твоите ръце?!

Мислех, че няма повече да страдам и няма да проливам сълзи,

но всичко преобръща се в мен, щом видя твоите очи.

Надявах се, че няма допусна болка пак да завладее моята душа,

но кажи как... как да устоя? Та може ти да си моята съдба?

Може би ти си този, който ще преобърне света?

Може ти да си любовта?!

© Красимира Бакалова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Поздравявам те, от любовта понякога боли...
    Надявам се да си открила човека, който ще премахне всеки страх!
  • браво!страхотно!много ми харесва!добре казано!поздрав!
Propuestas
: ??:??