26 янв. 2012 г., 11:10

Надеждите в неделя 

  Поэзия
474 0 2

една руса циганка

със зелено под ноктите

с маркови турски дънки

и яке тип "кожено"


уморено пътува в утрото

май отива на работа

или вече е свършила

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??