26 ene 2012, 11:10

Надеждите в неделя 

  Poesía
473 0 2

една руса циганка

със зелено под ноктите

с маркови турски дънки

и яке тип "кожено"


уморено пътува в утрото

май отива на работа

или вече е свършила

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??