2 июн. 2012 г., 11:23

Наемница 

  Поэзия » Любовная
590 0 3

 

               НАЕМНИЦА

 

Омръзна ми да тичам след тебе.

И празни надежди насън да ловя.

Макар че била си ми жребий.

Ще чуя ли на сърцето зова?

 

Идваш в съня ми като хищник -

целуваш и разкъсваш мойта плът.

Не исках да ставам грешник.

Сега върви си по твоя път.

 

Ела, Наемнице, на свойта чест!

Огънят на страстите в  мен гори.

Под чувствата на сянка в моя лес.

Със щастие ще ме дариш в зори...

© Мимо Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??