Сред рози, сред цветя
ще дойде моето момиче,
тъй прекрасна е тя,
сърце нея сал обича.
Как искам да я видя,
тя е чиста кат сълза,
с нея злото ще победя,
ще спра да се терзая.
Бляновете ще се сбъднат,
ще има в живота светлина,
ръце с радост ще прегърнат
нея - най-чудесната жена!
© Георги Все права защищены