5 feb 2015, 1:30  

Блянове 

  Poesía » De amor
313 0 0

Сред рози, сред цветя

ще дойде моето момиче,

тъй прекрасна е тя,

сърце нея сал обича.

 

Как искам да я видя,

тя е чиста кат сълза,

с нея злото ще победя,

ще спра да се терзая.

 

Бляновете ще се сбъднат,

ще има в живота светлина,

ръце с радост ще прегърнат

нея - най-чудесната жена!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??