12 дек. 2021 г., 15:12

Награда 

  Поэзия
266 0 1

Същинският Аз

скрит зад хиляди воали

саркастично се надсмива

над философии стари.

С приготвена

към края на пътя шега

за цялата истина

и вселенска игра.

Ти си това което е в теб,

преди да го откриеш

ще ти трябва много "късмет"

След всяко стъпало

разлистваш по малко

характер, душевност и твоят идалго

Изпитанието преминал

получаваш награда...

изпитание ново

с достойна похвала.

© Валя Сотирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много точно си го написала, докато сме живи се учим и ненаучени си мрем, явно един живот не стига, за да разберем, какво е заложено в нас! Хареса ми!
Предложения
: ??:??