Същинският Аз
скрит зад хиляди воали
саркастично се надсмива
над философии стари.
С приготвена
към края на пътя шега
за цялата истина
и вселенска игра.
Ти си това което е в теб,
преди да го откриеш
ще ти трябва много "късмет"
След всяко стъпало
разлистваш по малко
характер, душевност и твоят идалго
Изпитанието преминал
получаваш награда...
изпитание ново
с достойна похвала.
© Валя Сотирова All rights reserved.