1 авг. 2012 г., 18:56

Най-ценната книга 

  Поэзия » Любовная
433 0 2

Откакто се помня

все тебе прегръщам.

Където да бъда -

при тебе се връщам.

 

И все те прелиствам

и листи прочитам.

Романът не свършва

и все те дочитам.

 

А страници колко

за четене имаш?

И колко ми даваш,

и нищо не взимаш!

 

А в новите листи

по нещо разкривам.

И новички чувства

във тебе откривам.

 

И уж те почитам,

а все не ми стига.

За мене си, мила,

най-ценната книга!

© Никола Апостолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??