22 нояб. 2007 г., 14:32

Накарай ме да чувствам, не да чувам! 

  Поэзия » Любовная
798 1 4

Замълчи! Аз искам тишината ти.

Думите продажни са. Мълчи!

Говори ми със  душата си,

говори ми със очи!

Така красиво е, когато го почувстваш,

така болезнено е да обичаш нямо.

Но искам искренност - ако ме обичаш.

Убий ме с думи - ако заслужавам.

Предпочитам черното на мълчанието,

отколкото бялата празнота на думите.

Да, случва ми се понякога,

да говоря с устните си...

... винаги, когато те целуна,

казвам ти безброй неща.

Но карам те да чувстваш, не да чуваш.

Накарай ме и ти това!

 

© ТтТтТтТтТ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??