Замълчи! Аз искам тишината ти.
Думите продажни са. Мълчи!
Говори ми със душата си,
говори ми със очи!
Така красиво е, когато го почувстваш,
така болезнено е да обичаш нямо.
Но искам искренност - ако ме обичаш.
Убий ме с думи - ако заслужавам.
Предпочитам черното на мълчанието,
отколкото бялата празнота на думите.
Да, случва ми се понякога,
да говоря с устните си...
... винаги, когато те целуна,
казвам ти безброй неща.
Но карам те да чувстваш, не да чуваш.
Накарай ме и ти това!
© ТтТтТтТтТ Todos los derechos reservados