30 сент. 2007 г., 11:58

Наказание....или спасение 

  Поэзия
589 0 1
Наказание...или спасение?


Може ли човек да я желае,

или просто тя превзема неговото аз.

Отвежда го, дори и да ридае

дори в сърцето му да няма капка мраз.

Тя тихо идва, очаквано или пък не,

но сигурно едно е - ще го отнеме

най-желаното или пък бреме

никой не връща загубено време!

Така ужасна ли е както казват,

или прекрасна като пролетта,

но често с нея се наказват

злите.Да това е тя смъртта! 

© Борислава Найденова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??