на Малкия Принц
Мечтите ни са...
падащи звезди
и всеки метеор,
прорязващ хоризонта,
убива
по една от тях...
Но все пак,
ярката следа,
огряваща
безлунните ни нощи,
зачева всеки път
едно желание,
което също е...
мечта.
Нали?
... тъй краят
среща
своето
начало...
13.11.2012
© ВикМарк Все права защищены