3 авг. 2015 г., 13:21

Написване на есенен стих за литературно четене 

  Поэзия » Другая
425 0 5

Какъв ви есенен стих!?
Септември ви е излъгал!
Той още блажено спи
в киселите салкъми!

 

Пратил е само знак -
някаква жълта круша.
После, умрял от смях,
приказките ви слуша!

 

Какъв ви есенен стих!?
Август изригва огън! 
Червено слънце вали
в залезите, за Бога!

 

Есенен стих? Нали
лятото е в разгара?
Само че... все по-мъчно
сутрин очи отваря.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??