25 авг. 2010 г., 22:58

Насаме с Морето 

  Поэзия
680 0 1

НАСАМЕ С МОРЕТО


Искам да се слея с теб, Море,
всяка моя клетка в теб да се разтвори,
както съм била стотици векове,
преди да се окажа на тялото в затвора.

Ти сега живееш в мен, Море,
свило си се във сълзите ми солени,
дето стичат се по тъжното лице
да се завърнат в дълбините устремени.

Тук сме само двамата, Море,
ти - безкрайна шир, а аз - съзнание предвечно.
Нека да останем още малко насаме...
Или по-добре - за цяла вечност !!!

 

© Христина Мандаджиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Невероятно е чувството да си насаме с морето!
    Описала си го чудесно!
    Привет!
Предложения
: ??:??