6 сент. 2011 г., 18:51

нашата мечта "200 километра" 

  Поэзия » Любовная
722 0 0

Излез навън през нощта,

погледни нашата звезда,

тя ще ти разкаже една приказка,

нечувана до сега!

В тази приказка участват

ДВЕ СЪРЦА!!!

АЗ и ТИ - на планета една.

200 километра ни делят от нашата мечта,

200 километра разделят две сърца,

200 километра разбиват

безбройните ни мечти!!!

Всяка вечер нашата звезда

плаче за тези две сърца!

А луната гледа в нощта

как пишем нашите слова!

Всеки стих на теб е посветен,

защото аз съм ти в плен,

200 километра аз ще измина

и при теб ще отида,

а когато те видя, знай,

радостни сълзи ще видиш в моите очи!!!

 

 

ПОСВЕТЕНО НА НАЙ-НАЙ-НАЙ-ДОБРАТА МИ ПРИЯТЕЛКА - ДИАНА. МНОГО ТЕ ОБИЧАМ!

© Ихтиандра димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??