Излез навън през нощта,
погледни нашата звезда,
тя ще ти разкаже една приказка,
нечувана до сега!
В тази приказка участват
ДВЕ СЪРЦА!!!
АЗ и ТИ - на планета една.
200 километра ни делят от нашата мечта,
200 километра разделят две сърца,
200 километра разбиват
безбройните ни мечти!!!
Всяка вечер нашата звезда
плаче за тези две сърца!
А луната гледа в нощта
как пишем нашите слова!
Всеки стих на теб е посветен,
защото аз съм ти в плен,
200 километра аз ще измина
и при теб ще отида,
а когато те видя, знай,
радостни сълзи ще видиш в моите очи!!!
ПОСВЕТЕНО НА НАЙ-НАЙ-НАЙ-ДОБРАТА МИ ПРИЯТЕЛКА - ДИАНА. МНОГО ТЕ ОБИЧАМ!
© Ихтиандра димитрова Todos los derechos reservados