На тераса просторни въжета
оплитат се в танц със шума
и звуци долитат в сюжета
на песен, родена в ума.
Усмихвам се болно и страшно
като покойник, предвидил смъртта,
потръпвам лениво, протяжно
и тръгвам на път към пръстта.
© Владимир Маринов Все права защищены