Не ме докосвай... така ще размисля,
не ме поглеждай... така е сложно,
не ми го казвай... така боли,
не ми доказвай... чуваш ли?
Не лъжи себе си.
обичам те, разбери...
за мене всичко си ти -
затова просто си тръгни...
© Натали Иванова Все права защищены