17 nov 2010, 21:30

Не... 

  Poesía » De amor
1001 0 3

Не ме докосвай... така ще размисля,

не ме поглеждай... така е сложно,

не ми го казвай... така боли,

не ми доказвай... чуваш ли?

Не лъжи себе си.

обичам те, разбери...

за мене всичко си ти -

затова просто си тръгни...

© Натали Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??