5 июл. 2008 г., 18:09

Не дишам 

  Поэзия
756 0 2
Искам да дишам.
Задушавам се от самотата,
оглушителни крясъци ме преследват
и оставят след себе си тишина.
Ослепяващи видения от неизвестното
ме плашат, щом затворя очи.

Трябва да дишам.
Блаженото спокойствие на смъртта ми зове.
Дали да се предам?
Искам да избягам, да се скрия,
аз оставам открита за всичко.

Но не дишам.
Отекващите стъпки в нощта
заглъхваха в главата ми.
Мечтаейки за освобождение,
вярвайки в спасението.
Всичко някога ще свърши.
Не дишам.

© В.К Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??