5 jul 2008, 18:09

Не дишам 

  Poesía
758 0 2
Искам да дишам.
Задушавам се от самотата,
оглушителни крясъци ме преследват
и оставят след себе си тишина.
Ослепяващи видения от неизвестното
ме плашат, щом затворя очи.

Трябва да дишам.
Блаженото спокойствие на смъртта ми зове.
Дали да се предам?
Искам да избягам, да се скрия,
аз оставам открита за всичко.

Но не дишам.
Отекващите стъпки в нощта
заглъхваха в главата ми.
Мечтаейки за освобождение,
вярвайки в спасението.
Всичко някога ще свърши.
Не дишам.

© В.К Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??