5 июн. 2012 г., 22:44

Не искам 

  Поэзия » Любовная
489 0 0

Не искам

 

Не искам от теб да усещам болка в сърцето,

обичам те много - защо не и до небето?

Ще ни свързват ли страсти,

дълбоки като морето? -

Къде е любовта? -

тя като самороден брилянт заслепява,

самотните и търсещи спасява....

посреща ме сутрин с усмивка,

тя съдбата ми ще разгадае,

мита за неувереността ми ще развенчае,

с непредсказуемостта си ще ме омае!

 

© Пламена Сомова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??