Не искам
Не искам от теб да усещам болка в сърцето,
обичам те много - защо не и до небето?
Ще ни свързват ли страсти,
дълбоки като морето? -
Къде е любовта? -
тя като самороден брилянт заслепява,
самотните и търсещи спасява....
посреща ме сутрин с усмивка,
тя съдбата ми ще разгадае,
мита за неувереността ми ще развенчае,
с непредсказуемостта си ще ме омае!
© Пламена Сомова Всички права запазени