Не ме забравяй
Помниш ли дъждът във златно,
който с теб ни раздели,
и онази вечер в синьо
с мигащи над нас звезди?
Помниш ли очите сини,
музиката в нощен час,
времето във дни, години –
любовта, дошла при нас?
Чувствата се раждат и умират,
те са в моята душа,
само със сърцето се разбират,
вън се спуска вечерта.
Помниш ли? Не ме забравяй!
Аз те мисля всеки ден.
Дъжд във златно не оставяй
да застане между теб и мен!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Все права защищены