7.09.2024 г., 8:19 ч.

Не ме забравяй 

  Поезия » Любовна
49 2 0

     

     Не ме забравяй

 

Помниш ли дъждът във златно,

който с теб ни раздели,

и онази вечер в синьо

с мигащи над нас звезди?

 

Помниш ли очите сини,

музиката в нощен час,

времето във дни, години –

любовта, дошла при нас?

 

Чувствата се раждат и умират,

те са в моята душа,

само със сърцето се разбират,

вън се спуска вечерта.

 

Помниш ли? Не ме забравяй!

Аз те мисля всеки ден.

Дъжд във златно не оставяй

да застане между теб и мен!

        Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??