Не ме забравяй,
аз съм твоя и сега.
И спомен съм,
и лека тъга...
Не ме забравяй,
ако утре не те посетя,
просто не заключвай вратата,
аз може да те изненадам... но не ме чакай!
Не ме забравяй,
ако не ти се обадя, погълната от дългия ден,
утре може непознат номер да ти се обади,
но да чуеш моя глас:
Не ме забравяй!
© ГАЛИНА ДАНКОВА Все права защищены