26 abr 2007, 0:07

Не ме забравяй! 

  Poesía
831 0 7

Не ме забравяй,
аз съм твоя и сега.
И спомен съм,
и лека тъга...

Не ме забравяй,
ако утре не те посетя,
просто не заключвай вратата,
аз може да те изненадам... но не ме чакай!

Не ме забравяй,
ако не ти се обадя, погълната от дългия ден,
утре може непознат номер да ти се обади,
но да чуеш моя глас:

Не ме забравяй!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??