10 сент. 2024 г., 09:53

Не мога място да намеря 

  Поэзия » Гражданская
80 1 0

Не мога място да намеря,

не мога да се примиря,

че тръгват космос да катерят,

а немогат да вървят.

 

Че има още болни, гладни,

а само жадни са на почит,

и истини отдавна явни,

остават без единствен прочит.

 

И щом пороците разпалват,

душите и сърцата спят,

малцина масата подмамват,

а всички в Ада ще горят.

© Рот Кив Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??