10.09.2024 г., 9:53 ч.

Не мога място да намеря 

  Поезия » Гражданска
79 1 0

Не мога място да намеря,

не мога да се примиря,

че тръгват космос да катерят,

а немогат да вървят.

 

Че има още болни, гладни,

а само жадни са на почит,

и истини отдавна явни,

остават без единствен прочит.

 

И щом пороците разпалват,

душите и сърцата спят,

малцина масата подмамват,

а всички в Ада ще горят.

© Рот Кив Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??