15 янв. 2009 г., 21:28

... Не може така... 

  Поэзия
625 0 3

Ти кацна пред полед,

при жерава стар.

Живец ти му вдъхна

и запали пожар.

Защо сега идваш,

защо закъсня.

Той не може да литне

с уморени крила.

Бързо ти литвай

не може така -

елен стар да гони

млада сърна.

С.П.

© Стойчо Пеев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??