7 мар. 2024 г., 10:37

Не разбрах кога дойде любовта 

  Поэзия
310 1 0

Не разбрах кога
отключи на сърцето ми
тайната врата... 
Настани се на лицето ми
като усмивка добра. 
Завладя душата ми
с човешка доброта... 
После превърна моя ден
в красива мечта! 
Не разбрах кога...

 

© Людмила Данова Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Любовта е мъдростта на безумните и безумието на мъдрите »

22 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??