Не разбрах кога
отключи на сърцето ми
тайната врата...
Настани се на лицето ми
като усмивка добра.
Завладя душата ми
с човешка доброта...
После превърна моя ден
в красива мечта!
Не разбрах кога...
© Людмила Данова Всички права запазени
Произведението е участник в конкурса:
Любовта е мъдростта на безумните и безумието на мъдрите »