11 апр. 2009 г., 21:48

Не сега 

  Поэзия » Любовная
758 0 4

Ще си отидеш... Знам, че ще си тръгнеш,

но вече тъмно е - при мене остани...

Във тъмното очите ми се губят

и пътят е осеян с празноти...

Ще си отидеш... Даже да заключа,

привиквах със това от много дни...

Усмивка е поредната заблуда,

че утре по-различно ще боли...

Ще си отидеш... Знам... Не го повтаряй!...

В ръцете ти ще бъда сутринта.

Последната целувка ме изгаря,

но тя е утре... Не сега...

© Геновева Симеонова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??