Ще си отидеш... Знам, че ще си тръгнеш,
но вече тъмно е - при мене остани...
Във тъмното очите ми се губят
и пътят е осеян с празноти...
Ще си отидеш... Даже да заключа,
привиквах със това от много дни...
Усмивка е поредната заблуда,
че утре по-различно ще боли...
Ще си отидеш... Знам... Не го повтаряй!...
В ръцете ти ще бъда сутринта.
Последната целувка ме изгаря,
но тя е утре... Не сега...
© Геновева Симеонова Todos los derechos reservados