28 дек. 2013 г., 18:36

Не ще повторя... 

  Поэзия » Любовная
484 0 5

 

 

          Не ще го вече аз повторя,

          знаеш го добре сама,

          единствено очите ми говорят -

          видя ли мъжката сълза?

 

          Мечтая те и те бленувам,

          а тъй категорично ти ме спря,

          че дори когато те сънувам,

          вдън земя пропадам - не летя.

 

          Искам да се издигна, а не мога,

          крилата ми прекърши със замах,

          но гълъб безкрил във огън

          се въздига като звезден прах.

 

          Ще те обсипят тез прашинки

          от главата до петите - цяла,

          и като звезда ще заблестиш

          от мълчалива обич посребряла!

 

 

© Валентин Василев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??