Не ще го вече аз повторя,
знаеш го добре сама,
единствено очите ми говорят -
видя ли мъжката сълза?
Мечтая те и те бленувам,
а тъй категорично ти ме спря,
че дори когато те сънувам,
вдън земя пропадам - не летя.
Искам да се издигна, а не мога,
крилата ми прекърши със замах,
но гълъб безкрил във огън
се въздига като звезден прах.
Ще те обсипят тез прашинки
от главата до петите - цяла,
и като звезда ще заблестиш
от мълчалива обич посребряла!
© Валентин Василев Всички права запазени
Прекрасни стихове и посвещаваш Вал!
Комплименти!