20 нояб. 2009 г., 11:21

Не спирай 

  Поэзия » Другая
395 0 3

Небрежно преметнала

чанта през рамо,

бързаш през времето.

Не спирай се само!

Усмивката сложила

наместо червило,

деня си посрещаш

топло и мило.

Може би знаеш -

в живота нелесен

понякога идва

и пролет през есен...?

© Харита Колева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??