Небрежно преметнала
чанта през рамо,
бързаш през времето.
Не спирай се само!
Усмивката сложила
наместо червило,
деня си посрещаш
топло и мило.
Може би знаеш -
в живота нелесен
понякога идва
и пролет през есен...?
© Харита Колева Всички права запазени